20 Januari 2009

Antara Barangan Yang " HOT " di Permis Perniagaan Kami..

Hahaha.... salam hormat dan salam sayang, buat smua pengunjung dan pembeli.... di sini saya pamerkan sebahagian dari koleksi dan barangan yang di antaranya MASIH ADA di permis perniagaan kami.... Bermula dari barangan Antik, koleksi, perabot, pedang2, pakaian, beg (branded beb!),kasut, tali pinggang, cermin mata (Ray Ban le tu) dan mcm2 lagi...pendek kata semuanya ada... spare pitih (wang) bagi lebih sikit je kalau bertandang ke gedung kami..hehe


BARANG ANTIK

**harga dirunding






PEDANG2 KOLEKSI...ADA JUGA YANG ANTIK





**HARGA DIRUNDING












PERABOT CUN MELECUN...MELECAP -hehe













KASUT2 WANITA, LELAKI DAN KANAK2... KULIT, SPORT, SANDAL





LEATHER ORI ANY BRAND
RM : 15.00













LEATHER ORI ANY BRAND
RM : 18.00





BEG KULIT BERJENAMA PRADA, LV, BONIA, YSL, E.TIMBER, CHANNEL, ROMEO RENATO, GUCCI, POLO DAN KALO NAK SENARAI SURE KORANG BORING PUNYE... -banyak sangat hehe


















POLO ( original 100% )
RM : 25.00














YSL ( original 100% )

RM : 32.00













CHANNEL ( ori 100% )

RM : 38.00






TALI PINGGANG PUN ADA... BRANDED, ORI DAN HARGA TERBABASS





RM : 5.00











SPEK MATA PUN ADA... BARANG WAJIB ORI HARGA TERBABASS





RM : 40.00

















RM : 55.00


















RM : 5.00









PAKAIAN PUN ADA, DENGAN JEAN'S, T-SHIRT, KEMEJA, JAKET KULIT, TIE, BAJU BABY, BAJU KANAK2 LELAKI DAN PEREMPUAN...











RM : 3.00 - RM 85.00







Boss Mj
HAA.. yang ni spek mata saya tak dijual... hehe.... so tunggu apa lagi, berkunjunglah ke gedung kami atau minta kami pos pun boleh... smua perbelanjaan pos tuan2 - puan2 bayar sekali ler... Barang memang Ori, cantik, baru dan bundle (terpakai)...@ hubungi saja saya dengan no. 013-2078233 / 013-9278233


p/s : Setiap hari sabtu/isnin barang baru akan dilelong, harga terbabass...haa apa nak dikata?





































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































14 Januari 2009

Promosi sayangilah anak anda...




Haa... pada ibubapa yang prihatin, mutakhir ini macam2 benda yang berlaku... dari kes anak hilang, di culek, dirogol, dibunuh dan macam2 (di) lagi,....


AWAS!!!


Hari ini mungkin anak anda ada bersama anda ...Esok? so.. hati2lah sikit, prihatin terhadap keluarga menjamin kebahagiaannya....


Tunggu apa lagi!?


Jengok2lah anak2 anda tu, tanyakan soalan cepu mas kot2 kalau dia nampak ada kelainan semenjak dua menjak ni manalah tahu pepatahmatah kata


" tidak - tidak, dalam perut ada budak "


" tak nak - tak nak, dah nak terberanak"


masa tu sape susah... doktor juga.... hehehe


jadi cegahlah, sebelum expired..


Kami bekerja?


Ooo senang aje... gunakan khidmad pembantu rumah, disamping rumah bersih dan tersusun kemas anak2 kita pun selamat terjaga..iyelah tidak dapat tidak kita tahu dia ada orang yang menjaganya. NAK PEMBANTU RUMAH? call no. ni 013-2078233 / 013-9278233 haa jamin selamat dan jimat wang anda..murah le tu...


SAtu lagi masalah mutakhir ni, suami out station isteri pula meeting memanjang... hai dunia2.. takde masa sibuk jumpa client.. so macamana keluarga nak bahagia, anak nak tumpang merasa kasihsayang anda.. Cadangan?


Bawalah keluarga anda bercuti bersama sebulan sekali at least setahun sekali... baru kasih bertaut kembali antara suami-isteri dan anak2 anda...


Kalo bercuti kat kelantan, kami MJ Wholesale ada menyediakan hotel yang bersih,selamat dan jimat. Lokasi? 10 minit ke Pantai Bachok, Pantai Melawi dan banyak lagi tempat2 menarik yang mesti anda kunjungi di Kelantan. Dengan harga Hanya RM 10***... semalam, murahkan! - ala2 Airasia gitu.. khidmat Limosin dan pemandu pelancung pun ada.. kelass gitu! Airasia pun kalah bab ni -hehehe... lepas tu ada diskaun pulak 50% (penginap hotel) untuk membelibelah sakan kat gedung borong kami," MJ WHOLESALE TRADE "

-KEBAHGIAAN & KEPUASAN ANDA, KEBANGGAAN KAMI-



p/s : ingatlah kasih sayang dan kebahgiaan adalah segalanya, wang bukan ukurannya, haa.. jgn dok tibai sampai tak kenal mangsa..20 sebatan beb!



*harga katil single
*tidak termasuk cuti sekolah dan cuti am
*tertakhluk pada pindaan dan syarat


Ada kesalahan di dalam gadget ini

Sekadar gambar hiasan

Sekadar gambar hiasan

Koleksi Jam Antik Untuk Anda Miliki



Melawat Kilang Perabot Antik di EGYPT

Melawat Kilang Perabot Antik di EGYPT

Potret kenangan di Oversea, Mesir Alexender (Egypt)


madinah... Umrah

madinah... Umrah

Walid (ayah) dan Umi ku... Mekah

Walid (ayah) dan Umi ku... Mekah

Aku, Isteri, Anak (ammar daniel)...Indonesia (Chatuban perahu, Bandung)

Aku, Isteri, Anak (ammar daniel)...Indonesia (Chatuban perahu, Bandung)