14 Januari 2009

Promosi sayangilah anak anda...




Haa... pada ibubapa yang prihatin, mutakhir ini macam2 benda yang berlaku... dari kes anak hilang, di culek, dirogol, dibunuh dan macam2 (di) lagi,....


AWAS!!!


Hari ini mungkin anak anda ada bersama anda ...Esok? so.. hati2lah sikit, prihatin terhadap keluarga menjamin kebahagiaannya....


Tunggu apa lagi!?


Jengok2lah anak2 anda tu, tanyakan soalan cepu mas kot2 kalau dia nampak ada kelainan semenjak dua menjak ni manalah tahu pepatahmatah kata


" tidak - tidak, dalam perut ada budak "


" tak nak - tak nak, dah nak terberanak"


masa tu sape susah... doktor juga.... hehehe


jadi cegahlah, sebelum expired..


Kami bekerja?


Ooo senang aje... gunakan khidmad pembantu rumah, disamping rumah bersih dan tersusun kemas anak2 kita pun selamat terjaga..iyelah tidak dapat tidak kita tahu dia ada orang yang menjaganya. NAK PEMBANTU RUMAH? call no. ni 013-2078233 / 013-9278233 haa jamin selamat dan jimat wang anda..murah le tu...


SAtu lagi masalah mutakhir ni, suami out station isteri pula meeting memanjang... hai dunia2.. takde masa sibuk jumpa client.. so macamana keluarga nak bahagia, anak nak tumpang merasa kasihsayang anda.. Cadangan?


Bawalah keluarga anda bercuti bersama sebulan sekali at least setahun sekali... baru kasih bertaut kembali antara suami-isteri dan anak2 anda...


Kalo bercuti kat kelantan, kami MJ Wholesale ada menyediakan hotel yang bersih,selamat dan jimat. Lokasi? 10 minit ke Pantai Bachok, Pantai Melawi dan banyak lagi tempat2 menarik yang mesti anda kunjungi di Kelantan. Dengan harga Hanya RM 10***... semalam, murahkan! - ala2 Airasia gitu.. khidmat Limosin dan pemandu pelancung pun ada.. kelass gitu! Airasia pun kalah bab ni -hehehe... lepas tu ada diskaun pulak 50% (penginap hotel) untuk membelibelah sakan kat gedung borong kami," MJ WHOLESALE TRADE "

-KEBAHGIAAN & KEPUASAN ANDA, KEBANGGAAN KAMI-



p/s : ingatlah kasih sayang dan kebahgiaan adalah segalanya, wang bukan ukurannya, haa.. jgn dok tibai sampai tak kenal mangsa..20 sebatan beb!



*harga katil single
*tidak termasuk cuti sekolah dan cuti am
*tertakhluk pada pindaan dan syarat


0 komentar:

Sekadar gambar hiasan

Sekadar gambar hiasan

Koleksi Jam Antik Untuk Anda Miliki



Melawat Kilang Perabot Antik di EGYPT

Melawat Kilang Perabot Antik di EGYPT

Potret kenangan di Oversea, Mesir Alexender (Egypt)


madinah... Umrah

madinah... Umrah

Walid (ayah) dan Umi ku... Mekah

Walid (ayah) dan Umi ku... Mekah

Aku, Isteri, Anak (ammar daniel)...Indonesia (Chatuban perahu, Bandung)

Aku, Isteri, Anak (ammar daniel)...Indonesia (Chatuban perahu, Bandung)